Vijf profieltips voor gay online dating

Je profiel is je verkoopargument bij online dating, omdat het een kans is om potentiële overeenkomsten te laten zien met je beste eigenschappen, terwijl je ook andere homomannen en lesbische vrouwen kunt vinden die dezelfde interesses delen. Dit kan echter soms moeilijk zijn. Bij match.com hebben we vijf hints en tips samengesteld om je te helpen een geweldig gay datingprofiel te maken, zodat je de beste kans hebt om je perfecte match te vinden.

Zorg ervoor dat je jezelf promoot

Soms is het moeilijk om na te denken over de beste eigenschappen om op je profiel te schrijven. Om je hierbij te helpen, raden we je aan een goede vriend te vragen wat volgens jou je beste eigenschappen zijn. Ze zullen in staat zijn om uw verkoopargumenten te identificeren en ervoor te zorgen dat u een positieve en eerlijke weergave van uzelf geeft bij een gay date.

Schrijf over je interesses

Nadat je je basisgegevens hebt ingevuld, vraagt ​​dating via lexa je om meer informatie over jezelf. Wees hier specifiek in en gebruik het om uw passies, interesses en hobby’s te delen, omdat deze mensen een beter idee geven over wat u doet en hoe u uw tijd doorbrengt.

Opvallen

Probeer te vermijden om dingen in je profiel te schrijven die te algemeen zijn. Veel mensen zeggen bijvoorbeeld dat ze van ‘reizen’ en ‘films’ houden, of dat ze ‘slim’ en ‘leuk’ zijn. Probeer je te onderscheiden van de massa door een origineel verhaal te vertellen. Je zou dit kunnen doen door een geweldige kwaliteit van jezelf te back-uppen met een interessant verhaal, dit zal je niet alleen interessanter maken en zo iemands aandacht trekken, maar het kan ook worden gebruikt als een geweldige ijsbreker op die allerbelangrijkste eerste date!

Spellingscontrole

Lees zorgvuldig door wat je hebt geschreven. Het is echt belangrijk dat je de best mogelijke indruk geeft als je alleen maar woorden hebt om te beoordelen of je compatibel bent met een ander.

Een foto zegt meer dan duizend woorden …

Upload altijd een foto naar je profiel zodat potentiële matches een betere indruk van je kunnen krijgen. Zorg ervoor dat dit van goede kwaliteit is, zodat u een waarheidsgetrouwe weergave van uzelf geeft. Profielen met geüploade foto’s trekken altijd meer aandacht op online datingsites.